27 април, 2024

DevStyleR търси своите автори на #tech материали, а записването стартира сега.

Предложението е отворено за всички, които искат да се развиват в сферата на журналистиката и технологиите, а единственото изискване е да изпитвате желание и страст към писането за необятния технологичен свят.

Кои сме ние?
DevStyleR е творчески дом, който държи отворен вратите си за всеки един, който се вълнува от иновативния технологичен свят.

DevStyleR излиза от традиционната рамка и е отворен както за български, така и за международни писатели и творци, които да се чувстват свободни да споделят за всичко онова, за което искат #tech обществото в цял свят да разбере.

Създай своя #материал и изрази стила си на писане по свой #уникален начин.

Ако искаш да пишеш за DevStyleR.bg – Запиши се тук.

Ако имаш желание да пишеш за международния сайт DevStyleR.io – Запиши се тук.

Ако имаш въпроси, винаги може да ни пишеш на [email protected].

*С присъединяването си към авторите на DevStyleR имаш уникалния шанс да станеш и част от професионалния редакторския екип на медията. Да се запознаеш отблизо със света на професионалната журналистика и да се докоснеш до топ мениджъри, директори и професионалисти от технологичната индустрия. Да правиш интервюта с представители на най-големите технологични компании у нас и по света, както и да участваш в създаването на различни проекти с топ професионалисти.

Хей, Записа ли те? Чакаме те!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR