27 април, 2024

Искате да разберете какви са заплатите в TECH Сектора тази година? И отговарят ли на очакванията на служителите? Очаквайте съвсем скоро специалното ни издание “Заплатите в TECH Сектора 2023”, в което ще бъдат представени и ексклузивни данни от тазгодишното проучване “Заплатите в #TECH Индустрията – TechPay Insights 2023” с над 20 000 участници от сферата и в което ще откриете отговори на всички ваши въпроси.

Из дигиталните страници на “Заплатите в TECH Сектора 2023” ще се срещнете с водещи експерти от сектора – ръководители на екипи, мениджъри, лидери на екипи, изпълнителни директори, ръководители, разработчици, HR и маркетинг представители и други.

Ще откриете отговори на редица интересни въпроси, свързани със заплащането в #tech сектора, как индустрията отвръща на предизвикателствата, има ли разлика в заплатите у нас в сравнение с тези на Европа и САЩ, как се определя нивото на заплащане на един служител, задължителен компонент ли е доброто образование за по-висока заплата и още много други интересни теми.

Специалното издание “Заплатите в TECH Сектора 2023” има за цел да представи реалната картина на технологичната индустрия у нас, разказвайки от първо лице къде е мястото #tech бизнеса на пазара днес и кои са най-големите предизвикателствата, пред които представителите от бранша се изправят.

В изданието ще бъдат изнесени и ексклузивни данни от проучването TechPay Insights 2023, а професионалистите участници в проекта отговарят на въпроса – Доколко достоверни са тези данни и съответстват ли на реалността?

Не пропускайте да прочетете специалното ни издание “TechPay Insights #BG 2023”, което вече е налично тук.

Ако искате да се включите в проучването TechPay Insights 2023, може да дадете своя глас тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Прочети още:
1. Оптимистично: Заплатите на Софтуерните Разработчици ще Растат Още
2. Компаниите не се Интересуват от Дипломи, а от Умения
3. Acer ще Зарадва Участник от Techpay Insights 2023 с Геймърски Лаптоп

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR