23 април, 2024

Acer ще зарадва един от участниците в тазгодишното проучване Заплатите в #TECH сектора – TechPay Insights 2023. Печелившият в томболата на проучването ще има шанса да се потопи и да покори gaming света с геймърския лаптоп Acer Nitro 5 AMD.

Ето и някои от най-интересните характеристики на лаптоп Acer Nitro 5 AMD:

Доминиращи спецификации
Kомбинираната мощ на процесор AMD Ryzen™ от серия 60001 и видеокарта до NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti (напълно оптимизирана за максимум MGP) ви дават възможността да покорите геймърския свят. С Acer Nitro 5 ви е осигурена максимална скорост и огромно пространство за съхранение с два слота за M.2 PCIe и до 32 GB DDR5 48001 RAM.

Геймърските лаптопи осигуряват висока доза адреналин
Създадени с най-иновативната 6 nm технология за процесори, серията процесори AMD Ryzen™ 6000 са най-високотехнологичните процесори за лаптоп в света, създадени да предоставят невероятна ефективност, докато остават хладни и тихи.

Видеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ от серия 30

Най-новата графика се захранва от RTX Ampere архитектурата от 2-ро поколение на NVIDIA, за да ви предостави най-реалистичната графика с лъчево трасиране и свръхмодерни функции с изкуствен интелект, като NVIDIA DLSS. Новите технологии Max-Q също използват изкуствен интелект, за да направят възможно производството на тънки, високопроизводителни лаптопи, които са по-бързи и по-добри от всякога.

Светкавично бързата честота на опресняване от 165 Hz и времето на реакция от 3 ms2 гарантират, че гейминг сесиите ще бъдат плавни, непрекъснати и ненадминати.

Още характеристики:
Размер на екрана: 15,6-инчов
QHD1: 2560 X 14401
Опресняване/реакция: 165 Hz1/3 ms2
Технология: AMD FreeSync™ Premium

Съвършено охлаждане
Новият корпус разполага с няколко скрити коза във формата на охлаждане с два вентилатора, два входящи отвора (отгоре и отдолу) и дизайн с четири изходни отвора.

По-добър звук
Благодарение на DTS:X® Ultra звуците са ясни и могат да бъдат предадени в 3D пространствена звукова среда, която ви позволява да чувате откъде идват опонентите ви с изключителна прецизност.

Повече подробности около характеристиките на геймърския лаптоп Acer Nitro 5 можете да прочетете на официални сайт.

Вие може да бъдете един от победителите от томболата, затова не пропускайте шанса да се включите в проучването Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023 тук.

Ако нямате търпение да се сдобиете с геймърския лаптоп Acer Nitro 5 може да го закупите от тук.

Ако желаете да се включите с коментар по някой/някои от въпросите от проучването или да се включите в него, като осигурите подаръци за участниците, пишете ни на [email protected].

Ако желаете да сте партньор на проучването и да сте сред първите, които ще имат достъп до актуалните данни за 2023-та година пишете ни на [email protected].

Победителят от томболата ще бъде изтеглен на случаен принцип.

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR