2 май, 2024

Заплатите на софтуерните разработчици ще растат още – това показват до момента резултати от проучването “Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023” на въпроса “Достигнат ли е таванът на заплатите на софтуерните разработчици?”.

55.06 % от участниците в проучването са оптимистично настроени, посочвайки, че заплатите в технологичната индустрия и специално в областта на софтуерната разработка ще продължат да растат още.

12.36 % пък от отговорилите са на мнение, че максималното ниво на заплащане у нас е достигнато.

22.57 % от участниците са се въздържали от мнение, а 10.01 % са отговорили, че все още не е ясно в каква посока може да се променят текущите нива на заплащане.

Не пропускайте възможността да се включите в проучването и да допринесете за създаването на технологичната картина на България с реални резултати.

Включете се в проучването “Заплатите в #TECH сектора – TechPay Insights” тук.

Може да дадете своя глас анонимно. Проучването е независимо и има за цел да представи гледната точка на работещите в ИТ индустрията.

Ако желаете да участвате с коментар по някой/някои от въпросите от проучването или да изразите мнение по темата като цяло пишете ни на [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR