2 май, 2024

Компанията за тестване на софтуер Parasoft обяви своя ново решение за тестване на приложения на C и C++ – C/C++test CT. Инструментът е разработен специално за вградените приложения, които са критични за безопасността и сигурността.

ЗАПИШЕТЕ СЕ: Безплатен курс – Управление на Интернет Страници с WordPress + Възможност за Работа

C/C++test CT се интегрира в съществуващите работни процеси за разработка и CI/CD и разполага с интерфейс за команден ред за изпълнение на тестове. Освен това новото решение се интегрира и с рамки за тестване с отворен код, като GoogleTest, Boost.Test и CppUnit. Според Parasoft това осигурява на клиентите по-голяма гъвкавост по отношение на това как да посрещнат нуждите си от тестване.

Според отзиви новият продукт подобрява удовлетвореността и ефективността на разработчиците, като осигурява и безпроблемно покритие, което е напълно интегрирано с VS Code и дава възможност за една по-чиста и гъвкава интеграция, благодарение на модулния си характер.

Сред другите предимства на C/C++test CT са наличието на автоматизирано покритие на кода, благодарение на което може да отговори на изискванията за съответствие, както и възможността да предлага изчерпателни отчети за напредъка на тестовете.

Новият инструмент се интегрира и с рамки за тестване с отворен код, като GoogleTest, Boost.Test и CppUnit. Според компанията това осигурява на клиентите по-голяма гъвкавост по отношение на това как да посрещнат нуждите си от тестване.


Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR