27 април, 2024

Airtable добави нови функции в своята платформа Airtable AI, с които ще улесни потребителите при създаването на приложения в нея.

Първата актуализация е възможността за извличане на информация от големи количества данни. Например може да се анализират неструктурирани данни, като например обратна връзка с клиенти, и обобщаване на най-важните точки.

Възможността за автоматично прилагане на категории или тагове към данните е сред другите нови функции. Това помага на екипите да поддържат данните си по-добре организирани. Категориите могат да се основават на теми, характеристики на продукта и др.

“Ако събирате хиляди транскрипции на обаждания на клиенти, можете да помолите Airtable AI да категоризира всяко обаждане според настроенията (положителни, отрицателни или неутрални) и да групира данните по съответния начин”, пише Airtable в публикация в блога.

Потребителите също така могат да създават съдържание въз основа на своите данни, като например да генерират имейли за екипите по продажби или чернови на активи за кампании за маркетинговите екипи. Това става, като се използва информация за съобщенията, продукта и аудиторията, която е била съхранена в Airtable.

Сред другите значими функции е и възможността за автоматично превеждане на съдържание на няколко езика.

“Организациите имат огромен потенциал да трансформират начина си на работа с помощта на изкуствен интелект”, казва Хауи Лиу, съосновател и главен изпълнителен директор на Airtable.

Той допълва още, че с новите функции Airtable AI предлага бърз начин за въвеждане на ИИ в данните и работните процеси и “отключва възможностите на ИИ за малки и големи клиенти.

Новостите в платформата включват и възможности за подобряване на маршрутизирането на данните, така че те да попаднат в ръцете на правилния екип. Това ще спести време на мениджърите, което отделят в определяне на това към кои екипи трябва да отидат заявките за данни.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Съдия Отхвърли Иск на Мъск срещу Регулатор на Речта на Омразата
2. Топ Тенденции на NVIDIA GTC 2024
3. Временно Класиране в Топ Софтуерна Компания 2023


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR