28 април, 2024

Perforce Software обяви, че е приключила придобиването на Delphix. С включването на технологията на Delphix в портфолиото на Perforce, компанията има за цел да предостави на клиентите повече възможности за автоматизация на данните и спазване на изискванията.

Временно Класиране в Топ Софтуерна Компания 2023

Perforce Software е доставчик на решения за корпоративни екипи, които се нуждаят от продуктивност, видимост и мащабност по време на жизнения цикъл на разработката. Присъединяването на Delphix към Perforce Software ще надгради съществуващата инфраструктура и ще предостави на потребителите по-добри възможности за автоматизация на данните.

“Данните са в основата на работата на предприятията днес и са от съществено значение за успешното разработване на софтуер, но достъпът до тях и управлението им са изключително трудни”, пише Джим Касенс, главен изпълнителен директор на Perforce, в публикация в блога.

“Много екипи нямат бърз достъп до висококачествени тестови данни. Представете си нещо с размерите на релационна база данни, с всички данни, които трябва да се съберат и сглобят, за да могат да се тестват – това е едновременно трудоемко и много трудно за постигане. Всичко това се променя с Delphix”, пише още той.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Безплатен Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

Компанията твърди, че този ход е от полза за клиентите на двете компании, тъй като базите им от клиенти се припокриват в голяма степен. Например, Perforce се използва от 75% от компаниите от списъка Fortune 100, а Delphix – от 30% от компаниите от списъка Fortune 100.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Езиците за Програмиране с Безопасна Памет Премахват 70% от Грешките в Сигурността?
2. Край на Използването на Западни Технологии в Китай?
3. Дженсън Хуанг Отговори на Коментара си за “Смъртта на Програмирането”


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR