27 април, 2024

Световният производител на смарт устройства HONOR представи новия AI Magic Portal и серията Magic6 на събитие под наслова „Discover the magic“ в понеделник. Йован Нягулов, търговски мениджър на HONOR за България, откри събитието.

Ежедневието ни е изпълнено с множество задачи и дейности, които трябва да се свършат. Времето ни е ограничено, а смартфоните предоставят решения на тези предизвикателства. Устройствата обаче не винаги разбират нуждите на потребителя.

Те осигуряват достъп до много полезни приложения, но не ги правят достъпни по ефективен начин. По същество те са интелигентни, но не достатъчно интуитивни; прости, но не винаги лесни за използване; полезни, но не винаги персонализирани.

„Тази вечер в България представихме и най-мощния флагман на компанията, HONOR Magic6 Pro, който за първи път демонстрира AI Magic Portal, революционна функция, предвиждаща нуждите на потребителите и опростяваща взаимодействието им с просто приплъзване. Революцията в изкуствения интелект ще продължи да набира скорост в нашите продукти. Ние сме посветени да внесем магия в живота на потребителите чрез интелигентни иновации и изключителен дизайн“, споделя Калин Клеж, маркетинг директор на HONOR за Румъния, България, Северна Македония и Република Молдова.

Какво представлява AI Magic Portal?

AI Magic Portal е незаменим помощник, захранван от изкуствен интелект, който се интегрира безпроблемно с ежедневните нужди на потребителите.

HONOR Magic Portal е базиран на изкуствен интелект, който разбира намерението на потребителя и предоставя необходимите услуги, без да е нужно потребителят да ги иска целенасочено.

Това интелигентно, персонализирано решение позволява на потребителите да навигират без усилие между приложенията и да имат достъп до различни услуги с едно приплъзване.

Безкомпромисна поверителност и сигурност: HONOR вярва, че иновациите никога не трябва да компрометират поверителността. Magic Portal е проектиран с най-съвременните протоколи за сигурност, за да гарантира, че личните данни на потребителите са защитени.

 

AI Magic Portal бързо разпознава адреси от текстово съобщение и насочва потребителите към Google Maps, което означава директна навигация през устройството.

За социални мрежи като TikTok и Facebook той опростява достъпа и споделянето на информация, като позволява на потребителите да изпращат подробности за резервация или резултати от онлайн търсене с лесно приплъзване.

Magic Portal улеснява и пазаруването, базирано на изображения – той безпроблемно насочва потребителите към платформи, където могат да намерят и закупят желани артикули.

Търговският мениджър на HONOR за България говори за стратегията за растеж на компанията в България:

„Ние сме технологична компания, която цели да дава на клиентите най-новото и интересно на пазара. Нашите 8000 служители от R&D отдела създават месечно над 300 иновации. 11.5% от приходът на компанията се инвестира в развойна дейност. Затова през Q4 2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смартфони в Европа и ние отчитаме повишен интерес към средния и висок клас устройства на марката, където постигаме трикратен ръст в продажбите в сравнение с моделите от предходната година”, посочва Йован Нягулов.

Той обобщи глобалните показатели на HONOR за изминалата 2023 година, както и за европейския пазар, на който HONOR успешно се позиционира сред петте най-добри марки смартфони в Европа за първи път, откакто е независима компания.

През четвъртото тримесечие на 2023 г. HONOR отбеляза ръст от 116% на годишна база в Европа – единствената марка с трицифрен ръст през периода.

„Магията вече не е утопия; тя всъщност вече е осезаема. След като пуснахме бюджетния Magic6 Lite телефон с най-здравия екран на пазара, тази година издигаме иновациите до следващото ниво с Magic V2, най-тънкият и лек сгъваем смартфон в света. Направихме генерални промени в сегмента на сгъваемите смартфони, като представихме телефони, които се измерват в милиметри вместо в сантиметри“, добавя Калин Клеж.

Калин Клеж представи подробно усъвършенстваните технически спецификации на новите устройства и подчерта, че HONOR Magic6 Pro е първият смартфон в света с пет Gold Label DXOMARK 2024 сертификата: златни етикети за аудио, батерия, камера, дисплей и селфи.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Съдия Отхвърли Иск на Мъск срещу Регулатор на Речта на Омразата
2. Топ Тенденции на NVIDIA GTC 2024
3. Временно Класиране в Топ Софтуерна Компания 2023


Последвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,