28 април, 2024

Foundational, платформата за анализ на данни с изкуствен интелект, обяви начално финансиране в размер на 8 млн. долара и общата наличност на своята платформа, която има за цел да даде възможност на разработчиците да откриват и отстраняват проблеми с данните, преди кодът да бъде внедрен.

Компанията ще използва новото финансиране, за да продължи да развива технологията си и да добавя нови функции към платформата.

“Невъзможността да се валидират не толкова сложни промени в кода, както и липсата на видимост и контрол, и отнемащото време при работа с данни създават големи пречки пред иновациите, както и пред приемането на изкуствения интелект”, коментира Алон Нафта, главен изпълнителен директор и съосновател на Foundational.

Чрез изграждането на партньорства с организации за данни в цял свят, Foundational има за цел да предефинира начина, по който се изграждат и поддържат мащабни платформи за данни. С това финансиране компанията ще продължи да развива технологията си и да въвежда нови продуктови възможности за разработчиците на данни.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Временно Класиране в Топ Софтуерна Компания 2023
2. Microsoft Подобрява Chrome, Текстът Става По-Четлив
3. Край на Използването на Западни Технологии в Китай?


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR