28 април, 2024

Redpanda пусна Redpanda Serverless – напълно управлявана версия на своята платформа за поточно предаване на данни, чиято цел е да позволи на клиентите да контролират разходите, като плащат само за това, което използват.

От Redpanda споделят, че новата безсървърна версия е създадена, за да помогне на разработчиците бързо да започнат работа с поточни данни и да увеличават или намаляват използването им в зависимост от натоварването. Освен това тя включва пълна съвместимост с API от Apache Kafka, без да се налагат промени в кода, за да е сигурно, че той работи със системата за съхранение и обработка на поточни данни с отворен код.

“Разработена от самото начало за масивна многофункционалност, скорост и производителност, Redpanda Serverless е най-рентабилният и най-улесненият начин да започнете с поточното предаване, независимо дали сте разработчик, който току-що започва, или експерт в голямо предприятие”, споделя Алекс Галего, главен изпълнителен директор и основател на Redpanda.

С Redpanda Serverless разработчиците ще могат да се възползват от екосистемата за поточни данни на Redpanda, за да създават нови приложения в реално време.

Redpanda също така предлага самостоятелно хостване на Redpanda Enterprise и свободно достъпно издание Redpanda Community.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Oracle с Подобрения в Java 22, Java Става По-Достъпен за Начинаещи
2. Кои са Нискорисковите Инвестиции в България?
3. Душко Обрадович: Сплотена ИТ Общност на Балканите – Мисия за Цял Живот


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR