28 април, 2024

Apryse, компанията, която наскоро придоби LEAD Technologies, пусна версия 23 на LEADTOOLS, която включва редица нови инструменти за разработчици.

LEADTOOLS е набор от инструменти за разработка с компоненти, които позволяват на разработчиците да включат в своите приложения функции като обработка на формуляри, преглед на документи/изображения, OCR/ICR и др.

Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

Акцентите в тази версия включват нов приложен програмен интерфейс за Excel и уеб редактор, поддръжка на .NET MAUI и обновен уеб преглед на React Medical.

Новият Excel API позволява на разработчиците да зареждат, създават, редактират и запазват Excel листове, а уеб редакторът на Excel се интегрира в съществуващи HTML и JavaScript приложения. Според компанията и двата инструмента предлагат функции като форматиране, създаване на формули, оформяне на стилове, обединяване и запазване.

Компанията интегрира .NET MAUI в цялата продуктова линия LEADTOOLS, осигурявайки възможности за многоплатформена разработка за разработчици, работещи в Android, iOS и Windows.

Повече подробности прочетете на DevStyleR.ioVersion 23 of LEADTOOLS Introduces .NET MAUI Support and Other New Features


Очаквайте Част 1: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology
2. Българин се “Скара” на Зукърбърг, че е Върнал Хората в Реалния Живот
3. Как да Спукаме Токсичния Балон в Работната ИТ Култура?


Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR