29 април, 2024

През учебната 2024/2025 година децата, които учат по учебниците на издателство Клет България, ще могат да се възползват от образователните материали в платформата

Учениците от първи до трети клас, обучаващи се по учебниците на издателство Клет България, ще получат безплатен достъп до иновативната дигитална платформа iZZI през следващата учебна година.

В основата ѝ стои интерактивният метод на обучение, чрез който децата ще усвояват нови знания по-бързо, в сигурна онлайн среда с проверено съдържание, а учителите ще могат да преподават от разстояние, при невъзможност за присъствено обучение.

Как ще се използва и какво ще включва дигиталната платформа?

Децата ще открият индивидуални промо кодове за достъп до платформата, които ще бъдат отпечатани в учебниците.

Използвайки образователната платформа, учениците ще имат възможността да черпят знание от над 50 000 електронни ресурси – повече от 130 учебници, хиляди видео и аудио материали, VR и 3D панорами. Също така, децата ще имат достъп и до над 30 000 задачи, игри и симулации.

Цялото съдържание на платформата допълва одобрените от Министерство на образованието и науката печатни учебници.

Учителите ще имат възможността да поставят задачи за домашна работа през iZZI и да споделят полезни линкове, както и да проследяват цялостния прогрес на класовете си.

Учениците ще могат да се упражняват и да пишат домашните в удобно за тях време след часовете, както и да получават нови допълнителни знания по любопитни за тях теми и предмети.

Освен всичко изброено по-горе, материалите в платформата ще са разработени и за деца със специални образователни потребности.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. Технологичното Образование при Децата Става все По-Необходимо в Живота
2. Microsoft и Intel Сключват Сделка за $15 Милиарда Долара 
3. Samsung въвежда AI функции на Своите Устройства


Следвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,