28 април, 2024

Kong представи колекция от шест AI плъгина с отворен код за Kong Gateway 3.6, които предлагат интеграция с множество LLM и значително подобряват достъпността на AI технологиите за разработчици и екипи на платформи.

НЕ ПРОПУСКАЙ: УЕБИНАР “КЪДЕ ИНВЕСТИРАТ ИТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ? УСПЕШНИТЕ СТРАТЕГИИ”

Kong Gateway 3.6 има за цел да повиши производителността на разработчиците, като се улесни процесът на интегриране на LLM в различни продукти. Подобрената версия осигурява съвместима и контролируема среда за заявките за ИИ в организациите.

“Чрез откритото предоставяне на този набор от иновативни възможности за ИИ, включително AI плъгини без код, ние премахваме бариерите пред приемането на ИИ и правим възможно за разработчиците да използват безпроблемно множество LLM и да доставят по-бързо приложения, задвижвани от ИИ.”, казва Марко Паладино, главен технически директор и съосновател на Kong Inc.

Плъгинът “ai-proxy” позволява включването на множество LLM, като например предлаганите от OpenAI, Azure AI и други, като осигурява унифициран интерфейс, който позволява на разработчиците да превключват между моделите, без да променят кода на приложенията си.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioKong Introduces Six New AI Plugins in Kong Gateway 3.6


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Mozilla Съкращава Служители, Съсредоточава се върху Firefox и AI
2. Apple ще Плати Глоба от $539 млн., заради Политиката на App Store?
3. Водещи Професионалисти, Част от “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR