29 април, 2024

OpenText представи второто поколение на инструмента за одит на сигурността на приложенията – Fortify Audit Assistant. Fortify Audit Assistant има за цел да отговори на предизвикателствата, пред които са изправени разработчиците, които се сблъскват с все по-сложния пейзаж от cloud заплахи.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Уебинар на Тема: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии

“Предприятията вече могат да използват тази дълбочина на информацията – нещо, което никой друг в бранша не може да предостави – в рамките на собствените си програми за осигуряване на софтуер”, казва Прентис Донохю, изпълнителен вицепрезидент по киберсигурността в OpenText.

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЕБИНАРА ТУК

С тази технология OpenText подчертава необходимостта от усъвършенствани инструменти и практики в областта на сигурността на приложенията, като отговаря на натиска, пред който са изправени екипите по сигурността, за да гарантират целостта и надеждността на софтуера още от самото начало.

Основните актуализации на Fortify Audit Assistant включват възможност за отчитане на изместването на модела, гъвкавост за учене от уникалната среда на компанията, разширена експертиза на модела чрез спецификация на езика и възможност за отчитане на нюансите на резултатите от сканирането.

Инструментът също така има за цел да рационализира работата на разработчиците, като им позволява да се концентрират върху справянето с най-критичните уязвимости.

Според OpenText усъвършенстваният процес на одит е пряк отговор на изискванията за по-ефективно тестване на сигурността на приложенията, което отнема твърде много време и изисква ръчна обработка на резултатите от статичния анализ.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioOpenText Updates Security Auditing Tool


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Участници в Уебинара “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”
2. Мисията ни е Българската ИКТ Индустрия да е Водеща и на Световния Пазар
3. Известни са Победителите от Третия Кръг на CodeIT

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR