29 април, 2024


Здрава, блестяща и красива коса с продуктите от Ozone.bg 

Технологичната индустрия е една от най-динамичните среди, в които жените избират да се реализират професионално. Факт е, че #tech светът ти дава много знания, умения, емоции. Прави те по-силен, по-издръжлив. Учи те на търпение, но и на много, много труд.

В технологичния бизнес никога нищо не идва даром и ако искаш да постигнеш нещо, то трябва да си подготвен за това. Безкрайни часове работа, учене, надграждане и усъвършенстване.

Да бъде жената част от този свят е успех. И то голям. Времето на половата дискриманция вече е минало, а днес все повече дами избират да градят кариера в технологиите.

Въпреки това обаче, докато се борим за мечтите си, не бива да забравяме да се грижим за себе си и здравето си.

Стресът и напрежението са неизменна част от tech индустрията, а те след време оказват влияние не само на външния ни вид, но и на менталното ни състояние. Знаете, че то е ключово за здравето.

Стресът може да причини хормонален дисбаланс, следователно да се появи косопад, или пък косата да започне прекалено бързо да се омазнява. Изтъняване на косата също е част от заплахите, които крие стресът.

Когато започнат проблемите със състоянието на косата влизаме в един омагьосан кръг, който ни влияе не само на здравето, но и на самочувствието.

Красивата коса е еталон за поддържаната и добре изглеждаща жена. Казват, че косата е най-голямото оръжие за нежния пол, а ние не бихме могли да отхвърлим това твърдение.

Любопитен факт: Според народните вярвания “на жената се гледа снагата и косата”. Вярвало се е, че жените, които имали буйни и здрави коси, са били силни, работливи и способни да родят много деца.

Затова, когато момците си избирали невеста са я избирали по вида на косата.


В тази статия ще ви представим няколко бюджетни продукта от Ozone.bg за различни типове коса, които биха ви помогнали да подобрите състоянието ѝ.


Afrodita Cosmetics Шампоан за коса Чесън, 1000 ml

Шампоанът за коса с чесън на Afrodita Cosmetics видимо намалява косопада, благодарение на обогатената му формула му със 100% натурален екстракт от чесън.

Чесънът има благоприятни свойства върху кожата и косата. Той съдържа алицин, който стимулира кръвообращението в скалпа и по този начин укрепва космените фоликули и стимулира растежа на косата.

За тези от вас, които не знаят, чесънът има и антибактериални и противогъбични свойства, благодарение на които пърхота и сърбежите по скалпа намаляват.

Шампоанът намалява загубата на коса, подсилва я и ѝ придава естествен блясък. Не бързайте да гледате скептично на употребата му, заради миризмата, тъй като шампоанът има изключително лек и пролетен аромат.


Gliss Supreme Length Спрей балсам за коса, 200 ml

Дългата, здрава и блестяща коса е мечта за всяка жена. За съжаление много от дамите обаче имат дълга коса, която е склонна към увреждане и мазни корени.

Спрей балсамът Glliss Supreme Length разплита косата, като ѝ придава копринен вид, благодарение на формулата му от биотинов комплекс и божур, които оказват изключително благоприятен ефект върху нея.


L’Oréal Elseve Серум за коса Dream Long Frizz Killer, 100 ml

И като се заговорихме за дългите коса, този копринен серум, с комбинирана формула между растителен кератин и рициновото масло заглажда непокорните коси – правейки вашата коса блестяща и гладка.

Със серумът на L’Oréal Elseve Dream Long Frizz Killer казвате “сбогом” на наелектризираната, непокорна и проблемна коса. Той оказва 24-часов ефект, а освен това и предпазва косата от топлина до 230°C.


Nivea Мицеларен шампоан Gentle Detox, 400 ml

Този продукт нежно възстановява косата и скалпа, връщайки ги към здравословния и красив вид. Ефективно премахва остатъците от натрупване на стилизиращи продукти, осигурявайки чист и свеж вид. Същевременно хидратира косата, придавайки ѝ жизненост от корените.

Мицеларният шампоан Gentle Detox e подходящ за ежедневна употреба, сигурявайки здрав и красив вид на косата.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Участници в Уебинара “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”
2. Атанас Райков е Новият Вицепрезидент “Глобален Маркетинг и Бизнес развитие” в Rakuten Viber
3. Как и Къде да Инвестираме Парите си ако сме Начинаещи?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR