28 април, 2024

Българската дентална клиника „Да Винчи Клиник“ въвежда в работата си редица иновативни технологии, които ще дадат една нова и по-добра представа за денталното лечение в София. Нововъведенията са част от дългосрочната политика на клиниката за въвеждане на иновации в зъболечението, които подобряват комфорта и безопасността на пациентите.

Емил Калинчев, Изпълнителнен директор на Да Винчи Клиник

„Зъболечението се променя и през последните години в него навлязоха множество иновации, благодарение на които то вече не се свързва основно с болка, а със спокойствие, комфорт и удобство. С тези нови технологии, въведени от екипа ни, ние сме сред първите клиники, възползващи се от революцията в сектора и вярвам, че това ще бъде усетено от всеки наш пациент”, споделя Емил Калинчев, изпълнителен директор на Да Винчи Клиник.

Кои са Новите Технологии?

Дентален стол Safety M8

Сред новите технологии на разположение на пациентите е денталният стол Safety M8, разработен от известно италианско дизайнерско студио. Този стол се отличава със своя ергономичен дизайн и функции, които намаляват усещането за болка и осигуряват спокойствие по време на денталните процедури. Освен това, интегрираните системи за дезинфекция и пречистване на въздуха в стола гарантират високи стандарти на хигиена и безопасност в клиничната среда.

Качество и комфорт с италианските мебели

Италианските мебели на Zilfor, които бяха добавени в клиниката, са още един пример за ангажимента на „Да Винчи Клиник“ към качеството и комфорта. Стилните и функционалните мебели повишават естетиката на клиниката и създават по-приятна и уютна атмосфера за пациентите.

Професионално осветление

Клиниката инвестира и в професионално осветление от Atenalux, което осигурява оптимална видимост за денталните специалисти и намалява умората на очите. По този начин то подобрява качеството на денталните процедури, като поставянето на брекети и зъбни импланти.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Не пропускайте:
1. Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии
2. Как и Къде да Гледаме Шоуто на Xbox Developer_Direct 2024
3. Индия Скочи Срещу TECH Компаниите, Предупреди за Сериозни Забрани

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR