28 април, 2024

Microsoft пусна SharePoint Embedded в публичен предварителен преглед, за да предостави нов метод за създаване на персонализирани приложения за съдържание за предприятия и независими доставчици на софтуер (ISV).

Тази функция позволява разработването на headless приложения за съдържание, които могат да интегрират различни функционалности за управление, като например сътрудничество, сигурност и съответствие, във всяко приложение.

Предприятията могат да използват SharePoint Embedded за създаване на приложения за бизнеса, предлагайки унифицирано изживяване както за потребителите, така и за системните администратори, които управляват тези приложения.

По подобен начин ISV могат да използват тази технология, за да включат възможностите за управление на съдържанието на Microsoft 365 във всяко корпоративно приложение, което разработват.

С помощта на SharePoint Embedded документите се управляват в рамките на Microsoft 365 tenant на клиента, като се осигурява последователна система за управление на съдържанието с глобални функции за сигурност и съответствие.

Повече подробности около SharePoint Embedded прочетете на DevStyleR.ioMicrosoft Releases SharePoint Embedded in Public Preview

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Fintech Пазарът Започва да се Възстановява
2. Българската Софтуерна Компания Melon Вече е Kin + Carta
3. Социалните Мрежи като Абстиненция: Изповедта на Едно Момиче за Опитите за Самоубийство и Годините Депресия

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR