27 април, 2024

SK Telecom обяви партньорства с три технологични компании в Югоизточна Азия, а целта е да разшири в глобален мащаб своята Metaverse платформа “ifland”.

Технологичните компании, с които SK Telecom подписа споразумение са мобилният оператор CelcomDigi, индонезийският издател на игри Agate и базираната във Филипините компания Cosmic Technologies.

Партньорствата ще позволят на SKT да предоставя локализирано съдържание и маркетинг за ifland в трите държави. В замяна на това партньорите получават ценен опит в Метавселената без първоначални разходи за разработване на платформата.

SKT очаква сътрудничествата да ускорят растежа на ifland в международен план. Партньорите могат да адаптират съдържанието и маркетинга към местните култури, докато SKT се възползва от техните пазарни познания и клиентски бази.

Повече подробности около партньорствата прочетете на DevStyleR.ioSK Telecom Announces Partnerships with Three Technology Companies

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Не Пропускайте:
1. Социалните Мрежи като Абстиненция: Изповедта на Едно Момиче за Опитите за Самоубийство и Годините Депресия
2. Денис Юхно: ИТ Пазарът е Конкурентен, Всяка Компания Иска да Предложи Нещо Отличително
3. За да си Успешен Софтуерен Инженер Трябва да си Отворен към Новите Технологии

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR