29 април, 2024

Cloud Foundry обяви най-новата версия на Korifi – платформа като услуга (PaaS), чиято основна цел е намаляването на сложността на Kubernetes, като същевременно значително подобрява работата с приложенията.

Тази актуализация оптимизира работните процеси, базирани на контейнери, като прави Docker images съвместими със съществуващи контейнери в различни етапи на разработка, което я прави ценен инструмент за екипи, които вече използват решения, базирани на контейнери.

“Korifi вече предлага на потребителите възможността да трансформират работните процеси, базирани на контейнери, и да се възползват от мащабируемостта и устойчивостта на Kubernetes. Ние даваме възможност на разработчиците да се съсредоточат върху иновациите, без да се налага да се занимават с инфраструктура и да стават експерти в Kubernetes”,споделя Крис Кларк, програмен мениджър в Cloud Foundry.

С тази поддръжка потребителите вече не трябва да пишат или да поддържат сложни конфигурации YAML, тъй като повечето операции от жизнения цикъл се предлагат с лесно достъпни работни процеси, обясняват от Cloud Foundry.

За повече подробности посетете DevStyleR.io Cloud Foundry Updates Korifi

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Стартира Бета Версията DevStyleR Community & Academy Platform 
2. Българин с Главна Роля Call of Duty
3. Fortnite Съди Google 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR