28 април, 2024

Стартира бета версията на платформата за обучение и комуникация DevStyleR Community & Academy Platform. Тя е достъпна за всички потребители и е безплатна.

DevStyleR Community & Academy Platform се отличава от останалите платформи, тъй като е съчетание между платформа за обучение и социална мрежа за комуникация.

Платформата предлага форум, в който може да обменяте идеи и информация с ваши колеги курсисти относно обученията, или да комуникирате с други потребители на интересни за вас теми.

В DevStyleR Community & Academy Platform ще откриете и полезни новини и съвети, свързани с програмиране, кариерно развитие и всичко любопитно от tech света.

Освен това, в DevStyleR Community & Academy Platform може да споделяте интересно и забавно съдържание и да създадете ваш профил, чрез който да публикувате авторски материали на любими за вас теми.

Платформата предлага платени и безплатни курсове сред които: “Първи стъпки в програмирането”, “Изкуствен Интелект – Първи стъпки”, “Как се създава сайт за един ден?” и други.

Записването за избрания от вас курс става само с един клик.

В момента DevStyleR Community & Academy Platform е във фаза “развитие” и сме отворени за вашите идеи и съвети, за да създадем ползотворно място за една общност, в която всеки е Добре Дошъл!

Бета версията на платформата е достъпна за всички потребители.

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. ИТ Пазарът е Конкурентен, Всяка Компания Иска да Предложи Нещо Отличително
2. Fortnite Съди Google, Причината е Оспорвана
3. IBM Инвестира $500 млн. в Компании с ИИ

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR