27 април, 2024

Компанията за тестване SmartBear обяви актуализации на три свои продукта с цел подобряване на видимостта на жизнения цикъл на разработката на софтуер.

Тези актуализации включват: OpenTelemetry на Aspecto – разпределено проследяване за наблюдение на грешки в BugSnag; собствен портал за разработчици на SmartBear за API за достъп на потребителите до портала SwaggerHub и Zephyr Squad Cloud – решение за управление на тестове с основни инструменти за планиране и изпълнение на тестове в Jira.

“Продължаваме да поставяме клиентите си в центъра на нашите стратегии и да отговаряме на техните нужди, като разширяваме продуктовото си портфолио чрез иновативни подобрения на популярните ни решения, използвани от милиони разработчици, тестери и софтуерни инженери по целия свят”, каза Дан Фокнър, главен продуктов директор в SmartBear.

Според клиенти на компанията задълбоченото разбиране на три жизненоважни области – разработване на API, тестване и готовност за производство – дава възможност на техните екипи да постигнат успех.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioSmartBear Announces Updates to Three of Its Products

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Ивайло Христов: При Нас Професионалното Развитие на Колегите е от Изключителна Важност
2. Kotlin Multiplatform на JetBrains е Вече Тук
3. X ще Рекламира за $1 млн. Документален Анти-Транс Филм

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR