28 април, 2024

Split Software е в колаборация с Microsoft, а целта е да се представи услуга за експериментиране на функции в Microsoft Azure.

Според Split това съответства на нуждите на съвременните разработчици на продукти, тъй като експериментирането с функции се счита за решаващо за успешните цифрови преживявания, но много разработчици смятат, че не са успешни в това.

“С тази нова възможност, предоставена съвместно от Azure и Split в Azure App Configuration, екипите могат да използват експериментирането, за да намалят риска, да стимулират иновациите и да създават цифрови преживявания, като прилагат модерни подходи за прогресивна доставка при разработването на приложения”, казва Аманда Силвър, CVP на отдела за разработчици в Microsoft.

С тази интеграция потребителите на Azure App Configuration могат ефективно да провеждат експерименти в Azure, като използват възможностите на Split за тестване на функции в производствени среди и събиране на ценни данни за експериментиране.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioSplit Introduces Feature Experimentation in Microsoft Azure

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още: 
1. ИТ Компаниите у Нас Отбелязаха Хелоуин с Интересни Украси
2. С 600+ Кандидати Стартира Безплатното Обучение по C++
3. Кръстьо Дренски: Strypes Предлага Голямо Разнообразие от Бенефити

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR