28 април, 2024

“Ние сме социална компания и даваме определен бонус в случаи на сключване на брак и раждане на дете. Това са много хубави поводи. Имаме много колежки, които са в майчинство. Не се страхуваме да наемаме млади дами, на които им предстои това събитие. Напротив, ние им се радваме за това, което им се случва. И мисля, че това създава една много добра и приятелска атмосфера”, казва Петър Топалов, изпълнителен директор на СИС Технология АД във втория епизод на The B(i)G TECH.

Петър споделя, че компанията предлага още различни социални придобивки, които според него са нещо съвсем нормално за индустрията – здравни застраховки, плодов ден, Multi sport карти и много други, които биха осигурили хармонична среда и възможност на служителите да разпускат, когато почувстват, че имат нужда.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Може да гледате втори епизод от The B(i)G TECH тук.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Изтекла ли е Моята Тайна?
2. С 600+ Кандидати Стартира Безплатното Обучение по C++
3. ИТ Компаниите у Нас Отбелязаха Хелоуин с Интересни Украси

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR