28 април, 2024

“Още като влязох ме изненада богатият подбор от бенефити, които предлага компанията. Спомням си първия си работен ден. Веднага разпитвах как да си изкарам Multisport карта възможно най-скоро. Наред с това има допълнително здравно осигуряване с годишни профилактични прегледи и има отстъпки в много магазини, и сервизи, услуги и т.н.”, коментира Йонко Драганов, Software Developer в DXC Technology, във втори епизод на The B(i)G TECH.

Приятните изненади за Йонко обаче не свършват до тук. Той споделя и за възможността за професионалното развитие в компанията. “Най-учудващото за мен беше задължението служителят да изкара два технически сертификата с осигурено финансиране, което е пряка инвестиция в моето кариерно бъдеще”.

Йонко описва онбординг процеса като полезен, тъй като е имал възможността да се адаптира в работната среда и новия офис, както и да се запознае със своите колеги и мениджъри.

Това, което Йонко най-силно цени в компанията е отношението на мениджмънта към останалите служители, което описва като “човешко и емпатично”.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Може да гледате втори епизод от The B(i)G TECH тук.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Хайде да си Поговорим за Менталното Здраве на Програмистите
2. ERP.BG Дава Възможност на Фирмите да Създават ИИ, Обучени за Дейността им
3. Доверете се на Разработчиците, за да се Справят Отлично с Ролята си

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR