29 април, 2024

Digital.ai обяви пускането на Denali, най-новата версия на платформата си DevSecOps с изкуствен интелект, с което ще изпълни своята цел да предоставя отворена платформа, съобразена с нуждите на съвременното предприятие. Платформата позволява на компаниите да използват потенциала на AI, като същевременно ефективно се справя със сложностите, които организациите трябва да преодолеят, за да доставят висококачествен и сигурен софтуер в голям мащаб.

“Създадохме Denali така, че да даде възможност на екипите на всеки етап от жизнения цикъл на разработката на софтуер (SDLC), като спомогне за съгласуване на резултатите на разработчиците с бизнес стратегията и ускоряване на иновациите в предприятието”, каза Дерек Холт, главен изпълнителен директор на Digital.ai.

Организациите могат да използват потенциала на изкуствения интелект за подобрена автоматизация на доставката на софтуер, като ефективно организират и управляват кода, получен при разработката с помощта на изкуствен интелект.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioDigital.ai Accelerates Enterprise Software Delivery at Large Scale

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Какво да Направите Преди да Говорите с Шефа за Увеличение на Заплатата
2. Хайде да си Поговорим за Менталното Здраве на Програмистите
3. Next.js на Vercel Идва с Много Функции

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR