27 април, 2024

По-малко от месец остава до края на националното проучване на DevStyleR “Заплатите в #TECH Сектора TechPay Insights 2023”. Проучването, което стартира преди около два месеца се радва на изключително силен интерес. Около 10 хил. души са се включили до момента в него.

TechPay Insights 2023 има за цел да даде по-ясна представа за заплащането, което получават всички представители от технологичната индустрия в България, заемащи различни тех позиции от най-ниското ниво до най-високото.

Все още имате шанса да участвате в TechPay Insights 2023 и да имате първи достъп до ексклузивни данни. Може да се включите в проучването тук.

За тези от вас, които ще се включат, DevStyleR ще зарадва участниците с много готини награди – тениски, суичери и много други. Но това не са всички изненади.

Acer ще подари на един от участниците геймърски лаптоп Acer Nitro 5 AMD, с който ще има възможността да се потопи и да покори gaming света.

Vivo също се включва с две големи награди. Компанията ще подари два смартфона vivo V23 5G Sunshine Gold на двама печеливши от томболата на проучването.

Със съдействието на HYPOPORT Sofia.

Първа вълна на компании, осигурили награди: Acer, Nitro 5, Vivo, Каменица.

Партньори от индустрията: БАИТ, AIBEST.

Медийни партньори: Dir.bg, Gabrovo News, ModernaVratza, TargovishteBG, 100 Вести, Шум.bg.

Университети-партньори: ТУ – Габрово.

Вие може да бъдете сред големите победители в проучването. Гласувайте! Може да дадете своя глас анонимно.

Кажете “ДА” на прозрачността! Дайте своя глас!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR