19 април, 2024

Тазгодишното издание на конференцията IT NonStop ще се проведе в рамките на 3 дни в периода 18-20 ноември 2021 г.  Глобалната компания за разработка на софтуерни решения DataArt организира събитието, което ще се състои изцяло онлайн. Избраните теми са с акцент върху облачни изчисления, машинно обучение, изкуствен интелект и Data Science.

Водещи експерти от компании като NVIDIA, Microsoft, Ocado, DataArt, Codete, SoftServe, както и представители на образователни институции ще вземат участие в конференцията. Сред лекторите тази година са и шестима българи – Мартин Тошев, Solution Architect в CoffeeCupConsulting, Михаил Матеев, главен технически директор и основател в Soft Project, Анета Ангова, мениджър в Ocado Technology, Ивайло Странджев, директор „Машинно обучение“ в Hyperscience, д-р Преслав Наков, Катарски институт по компютърни изследвания и Радостин Чолаков, основател на AzBuki.ML.

Конференцията е подходяща както за специалисти, така и за ентусиасти, които искат да научат повече за това какво представляват генетичните алгоритми, Data Lakes, дълбоките невронни мрежи, YOLO алгоритмите, многоизмерните данни и още.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor