16 април, 2024

Остава по-малко от седмица до старта на водещото кариерно събитие за ИТ специалисти – Career Show Tech 2021. Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 19 и 20 май. Водещи работодатели, предлагащи позиции за ИТ специалисти, ще организират лични видео срещи с участниците, а експерти от компании като Google, Microsoft и Financial Times ще дадат полезни насоки и съвети на всички, които желаят да се развиват в сферата на високите технологии.

“Career Show Tech e напълно нов формат за България. Участниците имат възможност да преглеждат фирмени профили и да си насрочват видео срещи с тези, които им допадат. Паралелно ще върви и онлайн програма с лектори от световни тех компании като Google, Financial Times, Product Hunt, Amadeus. Мисля, че уцелихме точния момент за такъв тип формат, предвид факта, че светът за една година премина онлайн в много сфери. Забелязваме, че все повече хора извън София имат желание да се включат. Много сме щастливи, че можем да дадем шанс на повече хора, извън големите градове, да достигнат нови професионални върхове”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Акценти на събитието са кариерното и личностно развитие. На 19 и 20 май участниците в Career Show Tech, които са в търсене на нови професионални предизвикателства, имат възможността да се срещнат с водещите работодатели в ИТ сектора. Платформата, в която се провежда събитието, позволява на участниците предварително да зададат всички важни за тях критерии и по този начин максимално бързо и ефективно да се свържат само с работодателите, които отговарят на тяхното търсене. Достъпът до календара за запазване на видео срещи е отворен предварително, предоставяйки на участниците комфорта да планират времето си ефективно и да  организират деня си по възможно най-удобния за тях начин.

Срещите с работодатели и в двата дни на провеждане на Career Show Tech са придружени от целодневна програма от дискусии и уъркшопи за високи технологии, успешна кариера в ИТ сектора и щастлив живот. Програмата на събитието покрива широк диапазон от теми за професионалисти с различна специализация. Доказани експерти от компании-лидери в света на високите технологии ще обърнат внимание на актуални въпроси от света на софтуерното инженерство, гейм индустрията, изкуствения интелект, системите с отворен код. От своя страна, водещи психолози, треньори и ментори ще напомнят за определящата роля на менталното и физическо здраве в условия на интензивен стрес с полезни съвети за намиране на здравословния баланс между професионалния и личния живот.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация: https://careershow.bg/register/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,