24 април, 2024

На 27.05.2021 г. DevStyleR ще проведе своя уебинар “Fintech:: Възходът – Новата цифрова реалност”, в който със специалисти от сектора ще разгледаме основните трендове и аспекти в едно от най-големите явления в икономическия свят в днешно време, а именно – финансовите технологии и тяхното трансформиране в неминуема част от ежедневието ни.

Ако се интересувате от финансови технологии и установяването им като основен финансов инструмент на световния пазар или искате да се занимавате с финтех и блокчейн и да навлезете в естеството на технологиите зад индустрията, или вече работите с тях, то непременно трябва да се присъедините към събитието “Fintech:: Новата цифрова реалност”, коeто ще се проведе на 27 май от 19:00 ч.

Наш специален гост ще бъде крипто и блокчейн ентусиастът Георги Манолов, мениджър „Бизнес Развитие” в Nexo.

Георги Манолов, мениджър „Бизнес Развитие” в Nexo

„Бясно набъбващата инфлация и кризата в следствие на COVID-19 настъпиха газта на масовата дигитализация и развитието на все повече финтех решения. И бизнесът, и потребителите разпознаха в крипто не просто спасение, а нова страница на успеха. Това е самото начало и тепърва ще станем свидетели на крипто ефекта,” споделя Георги.

Динамиката в сектора става все по-голяма и милиони хора по света притежават дигитални активи и осъзнават тяхното предимство, а насоката на финтех компаниите към криптовалутите допълнително ги поставя в центъра на бизнес и потребителските потребности.

Участието в събитието е безплатно, като е необходимо да се регистрирате тук.

Бъдете с нас и задавайте своите въпроси!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,