21 юли, 2024

Александър Починков, VP of Engineering  на NEXO се присъединява към участниците в онлайн дискусията за обявяване на финалните резултати от второто издание на проучването “Заплатите в Софтуерния Бранш 2021”– единственото проучване, което се базира на реалните гласове на хората, работещи в индустрията.

На 15-ти април от 19.00ч ще коментираме на живо получените резултати с плеяда от професионалисти от бранша – разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, мениджъри на компаниите в бранша, HR експерти, представители на обучаващите институции, ръководители в академиите и много други.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук.

Бъдете с нас на 15-ти април от 19.00ч. и разберете какво е мнението на работещите в индустрията.

По време на събитието ще бъдат изтеглени и имената на печелившите, които са взели участие в проучването и са заявили участие в томболата със страхотни награди от Acer, Ardes и Logitech.

Александър Починков е блокчейн и крипто ентусиаст с над 20 години опит в разработването на софтуер за различни индустрии – медии, финтех, електронна търговия, наука. Активно е участвал в едни от най-големите български уеб проекти още от края на 90-те и e част от NEXO от началното изграждане на инженерния екип, като днес заема позицията VP of Engineering в българската компания, която създаде и структурира световния пазар на крипто кредитирането.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,