19 април, 2024

Остават точно 3 седмици до крайния срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2020 г.

10-то издание на конкурса очаква още кандидатури за 7-те категории – Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика.

Наградата за Специален принос се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации на отличени личност/екипи за изключителен принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България и за нея не се подават кандидатури.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 г. включително.

Победителите в конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2021 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително. Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,