19 април, 2024

Приключи поредното издание на най-големите и посещавани конференции за софтуерна разработка в региона – Java2Days и CodeMonsters, което за първи път се проведе в дигитален формат в периода 21 – 23 декември! Тазгодишните издания включваха над 40 лектори – водещи специалисти в някои от най-големите компании като Microsoft, Oracle, Red Hat, GitHub, Hazelcast, DataArt и др., и успяха да привлекат над 3000 посетители от цял свят!

Конференциите преминаха със страхотно и интересно съдържание, което разгледа някои новости и трендове от технологичния свят и Java екосистемата, като същевременно обърна внимание и на често срещани проблеми или нови подходи от работата на софтуерните разработчици. Духът бе висок и това, че изданието се провежда дигитално за първи път, по никакъв начин не се отрази на изключителното представяне на лекторите и внимателния подбор на теми, а също и на интересът на зрителите, които задаваха своите въпроси и взимаха сериозно участие в обсъждането на различни казуси.

Java2Days и CodeMonsters получиха висока оценка от своите гости, които благодариха за възможността за участие, а ако сте пропуснали да се включите, то очаквайте съвсем скоро качени лекциите от трите дни на конференции!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author