16 април, 2024

Като част от политиката си за корпоративна социална отговорност, екипът на TSD Services създаде и установи своя традиция да организира вътрешни инициативи с благотворителна цел по различни поводи през годината.
Тази година, в духа на коледните празници, компанията не само продължи традиционната си благотворителна активност, но и стъпи на следващо ниво в социалната си ангажираност, като планира и проведе успешно една по-различна инициатива.

Коледният благотворителен аукцион на TSD беше осъществен посредством „Auction” модула на Hydrogen – софтуерна платформа за мениджмънт на бизнес процеси, разработена от компанията. Под формата на търг бяха продадени/закупени повече от 80 артикула, включително голям брой фирмени активи, ваучер грамоти за дарение на различна стойност, както и лични артикули, обявени за продажба от служителите. Инициативата получи висока ангажираност от страна на служителите от трите офиса на компанията в Троян, София и Пловдив, които участваха активно, наддавайки упорито за желаните артикули в аукциона, и по този начин дадоха своя персонален принос към три благородни каузи. Наддаването за някои от продуктите на търга продължаваше дори и в часовете след полунощ, което показа положителната нагласа към формата на инициативата и ентусиазма на участниците.

Чрез иновативната благотворителна инициатива екипът на TSD успя да събере 2500 лв., като с по-голямата част от сумата компанията избра да подкрепи каузата „Българската Коледа“. Останалата част от събраните средства беше дарена на НЧ „Наука – 1870 г.“ – Троян и Национален фонд „Свети Никола“ – Благоевград.

Трябва да отбележа, че успехът на тази наша вътрешна инициатива надмина очакванията ни. Благодаря на TSD тима за активното участие, както и на колегите, които се погрижиха за административната част.“, коментира Герман Гачевски, основател и CEO на TSD Services. „Планът ми е следващата година с тази инициатива да излезем извън рамките на компанията и да организираме нещо по-голямо на национално ниво, като поканим и други компании от ИТ бранша да се включат.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author