26 април, 2024

Lab08 e софтуерна компания, която разработва продукти в сфери като Marketing, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции. Фирмената култура на Lab08 се гради върху прозрачност, доверие и работа в екип. Софтуерните разработчици в компанията работят близо до DevOps специалистите, което помага за разширяването на професионалния им кръгозор и тяхното развитие. Забавляваме се докато помагаме на нашите клиенти да внедряват иновативни решения в компаниите си, обхващайки целия R&D спектър.

Ние сме българо-датска компания, състояща се от над 25 професионалисти, посветени на предоставянето на качество. В Lab08 можете да откриете опитни разработчици, обединяващи усилия с иноватори, които създават продукти с положително въздействие върху света. Хората имат централно място в нашата компания. Така че, когато станете част от екипа, ние ви даваме възможност да се съсредоточите върху един продукт, който да разработвате на високо ниво.

Нашият технологичен stack е разнообразен. Lab08 е product development services компания, която предлага техническа експертиза в изграждането на дигитални решения за скандинавския пазар. Имаме привилегията да селектираме технологиите, с които да вдъхнем живот на бизнес идеите, които достигат до нас. Клиентите ни разчитат на нашите опитни технологични професионалисти за избора на най-удачния технологичен стек и правилната му имплементация. Използваме PHP (Laravel), AngularJS, Vue.js, Nuxt.js, React, .NET. Нашата инфраструктура се захранва от AWS (autoscaling), Ansible, Kibana, Zabbix, Terraform, Grafana и други.

Работим в дългосрочни партньорства с нашите клиенти. Продуктите, които разработваме са в ръцете на Lab08 вече повече от година.

Тагове: