19 април, 2024

Кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 събира ИТ специалисти от цяла България и Европа. Уникалният хибриден формат ще се състои в два дни – на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец гр. София и на 25 ноември изцяло онлайн. DevStyleR е официален медиен партньор на събитието.

През тази година Career Show обособява специална зона за ИТ и високи технологии, в която се концентрират едни от най-големите тех компании. Най-мащабното събитие за квалифицирани кадри в България подготвя open space сцена, на която през целия ден ще има дискусии и уъркшопи на теми за ИТ, високи технологии, демонстрации на технически разработки и иновации.

“Career Show тази година ще бъде в два дни – така много повече компании и квалифицирани кадри ще могат да вземат участие. След като миналата година видяхме засилен интерес от ИТ специалисти и компании, тази година разширяваме зоната, посветена на този сектор. Арена Армеец ни позволява спокойното провеждане на физическото събитие, а онлайн формата дава възможност на участници от цяла България и Европа да се включат. Career Show 2020 е напълно ново решение за employer branding на компаниите, а системата за преселекция на кандидатите, осъществяваща се лично от екипа ни, гарантира ефективни срещи и успешно свързване на бизнеса със специалисти.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

На 24 ноември в зала Арена Армеец търсещи и предлагащи работа и развитие ще се срещнат на площ от над 4 дка при взети максимални мерки за безопасност. Компаниите-изложители ще имат лични срещи с предварително селектирани кандидати и ще имат възможност за участие в специална програма с лекции и активности през целия ден.

Онлайн събитието на 25 ноември от своя страна ще събере едни от най-добрите работодатели у нас с кандидати от цяла България и Европа. Технологията, която се използва за онлайн изданието предоставя ефективно и напълно различно изживяване за такъв формат събития. Модерната система за “matchmaking” от ново поколение е с опции за подробно филтриране по критерии на участниците и предварително уговорени лични видео интервюта. Всичко това ще бъде придружено от програма с онлайн активности през целия ден.

Регистрацията за кандидати на събитието е безплатна, но задължителна. Може да я направите от тук – https://careershow.bg/register/

Тагове: , , , , , ,