24 април, 2024

Според доклад на 9to5Google, нов хоризонтален говорител на Nest с хардуерното име “prince” е на хоризонта, като че ли ще замени вече прекратения оригинален Google Home. Освен абстрактното му съществуване, всичко, което знаем, е, че той трябва да събере малко повече от предишния модел.

Детайлите са много оскъдни. Сайтът 9to5 твърди, че ще има по-големи драйвери от оригиналния модел, със софтуерно изживяване, което трябва да отразява онова, което вече знаем, когато става дума за първоначалните говорители на Google с асистент. Във физически план той ще има дизайн, който се вписва в останалите продукти, които не показват дисплея в линията и това вероятно включва някои от новите рециклирани тъкани, които новите домашни високоговорители използват.

Въпреки че това име Prince е известно, ние не знаем как маркетинг екипът в крайна сметка ще го нарече, въпреки че ще бъде брандиран от Nest. Повечето от детайлите се свеждат до спекулации, като 9to5 твърди, че е по-висока цена от Home е възможна. Освен това Стефан Хол от 9to5 пише, че може да замени както Home, така и Home Max в състава, в което не е много сигурно. Подробности относно евентуалната дата на излизане също не са известни, но се готви интересен IoT продукт.

https://twitter.com/hallstephenj/status/1272641474870509568?s=20

Тагове: , , , , , , , ,