20 април, 2024

На ПЪРВОТО издание на Career Show екипът на DevStyleR успя да срещне 373 младши софтуерни специалисти, които взеха участие в нашето национално независимо проучване “Заплатите в софтуерния бранш”. Екипът ни раздаде много награди и добави към проучването голям брой нови участници, които споделиха своето мнение за заплатите в сектора и очакванията си от IT компаниите!

На 10 септември кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 постигна успех и събра на едно място 2100 преселектирани кандидати и 130 от топ работодателите на България. Голяма част от посетителите се оказаха Junior Software Developers, които търсят своя мечтан работодател! 373 от тях имаха възможността да попълнят специална анкета, адаптирана според техния опит и да споделят своите очаквания за заплатите и развитието си в софтуерния бранш.

Резултати?  Съвсем скоро ще научите мнението на посетителите на Career Show, както и финалните резултати от цялостното проучване на DevStyleR. Ако пък сте Junior, но не сте успели да дойдете на нашия щанд, не е късно да попълните Junior анкетата. Следете следващия брой на списание “DevStyleR”, който ще излезе съвсем скоро с много интересна и полезна информация…

Вдъхновени от високия интерес на кадрите в ИТ сектора, екипът на Career Show планира в следващото издание на събитие едно ударно увеличаване на зоната за IT специалисти и възможностите за фирми в тех бранша! Изданието и догодина е на 10 септември, а мястото отново е Арена Армеец.

 

“Поставихме началото на нещо ново, различно и полезно. Смятаме, че в България има възможност и условия за добри кариера и бизнес и е въпрос на време повече хора да видят това”, споделят от организаторите. „Събрахме много полезна обратна връзка и вече подготвяме едно още по-добро издание за следващата година“, споделиха организаторите на събитието.

В рамките на откриването на тазгодишното събитие бяха наградени и победителите в конкурса за най-добър работодател Career Show Awards 2019. С приза “Най-добър работодател” се окичиха Experian Bulgaria, а с “Работодател на публиката” – А1 Bulgaria.

Класирането, записите от официалното откриване и интервютата, всички кандидатури в наградите, както и вотът на журито могат да бъдат разгледани онлайн и във Facebook.

Тагове: , , , , , ,