18 май, 2024

Тази събота (11.05) в НДК се проведе AWS Community Day Sofia – годишна конференция за специалисти и разработчици, интересуващи се от Amazon Web Services. В рамките на събитието те имаха възможност да обменят знания и опит за последните новости в технологията и архитектурата. Лектори на събитието бяха Джулиен Саймън, Алекс Касалбони и Дарко Месеарош от AWS, Ричърд Роджър от voxgig.com, Александър Симович от AWS Serverless Hero, Дженан Джелван от  TN-TECH, Ивайло Братоев, организатор на AWS User Group Bulgaria Пламен Петров от SiteGround и Теодор Костадинов от MentorMate.

Изключително интересни за посетители се оказаха и уъркшопите на теми “Build Machine Learning Models with Amazon SageMaker”, “Building Secure Serverless Applications with AWS Lambda” и “Add Superpowers to Your ‘Infrastructure as Code’ with AWS CDK”.

Благодарим на TechHuddle за поканата! Екипът ни подготви забавна и кратка анкета, в която престрашилите се дивелъпъри ни споделиха какви технологии за разработка предпочитат, както и каква е последната технологична новина, която са прочели. Enjoy!

Тагове: , , , , , , ,