27 април, 2024

Компаниите Applitools и Kobiton обявиха за съвместно партньорство, като основата цел от колаборацията им е да предоставят на клиентите си по-добри възможности за тестване.

“Комбинацията от интелигентната платформа за тестване на Applitools и опита на Kobiton в областта на native мобилното тестване позволява на разработчиците и екипите за осигуряване на качеството по-ефективно да валидират функционалността и вида на своите приложения на всички устройства и браузъри. Това гарантира безупречни цифрови изживявания, които са от решаващо значение за успеха на съвременните предприятия”, коментира Алекс Бери, главен изпълнителен директор на Applitools.

Kobiton, доставчик на инструменти за мобилно тестване, ще се интегрира с платформата за автоматизация на тестването на Applitools, Applitools Intelligent Testing Platform.

По този начин клиентите на Applitools вече ще имат достъп до стотици реални мобилни устройства и ще могат да извършват автоматизирани тестове върху тях. Според Applitools това ще улесни клиентите, които до сега трябваше да се обръщат към собствените си устройства или към облачни устройства на трети страни, за да тестват мобилни приложения.

Сред другите предимства на новото партньорство са възможността да се използват технологиите за изкуствен интелект на двете компании, непрекъснатото тестване, мащабируемостта и сигурността.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Да Предаваме Знания е Основна Част от Философията на Немечек България
2. Младите Хора Все Повече се Интересуват от Технологичните Теми в Обществото
3. Кои са Най-Търсените Програмни Езици в Европа?


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR