28 април, 2024

Unqork представи най-новата и подобрена версия на платформата си Unqork Winter 2024, която набляга на модулните възможности за разработка, позволявайки на потребителите да проектират компоненти и приложения с широко приложение.

Основната цел на новата версия на платформата е да се намалят разходите за разработване, което, според Unqork е в съответствие със стратегията за рационализиране и ускоряване на процеса на разработване на цифрови решения.

“Всичко, което правим в Unqork, има за цел да помогне на клиентите да постигнат стойност по-бързо, като същевременно намалят общите си разходи. Нашите нови композитни приложения са идеален пример за това и са създадени в тясно сътрудничество с нашите водещи клиенти”, коментира Тиери Бонфант, главен продуктов директор в Unqork.

Сред другите важни функции се отличава и вграденият потребителски интерфейс, който позволява на потребителите да създават съставни приложения чрез конфигуриране и повторно използване на стандартни компоненти.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioUnqork Launches Unqork Winter 2024, Focuses on Modular Development


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. БАИТ Отличи Победителите в Конкурса „Наградите на БАИТ” за 2023 г.
2. ServiceNow, Hugging Face и NVIDIA Пуснаха StarCoder2 за Разработчици
3. Версията GitHub Copilot Enterprise е Вече Достъпна

 


Следвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR