28 април, 2024

Най-новата версия на Acronis Cyber Protect позволява лесно и бързо възстановяване след инциденти и загуба на данни

Швейцарската компания Acronis представи нова версия на своя продукт за защита на данните – Acronis Cyber Protect 16, който предоставя защита срещу киберзаплахи. Освен това, продуктът дава възможности за бекъп и възстановяване на данни.

Acronis Cyber Protect 16 ще помогне на организации с множество локации, които са били обект на кибератаки или са загубили данни да ги възстановят бързо и лесно.

„Пускането на пазара на Acronis Cyber Protect 16 показва нашия стремеж да защитаваме всички данни, приложения и системи“, каза Гайдар Магдануров, президент на Acronis.

Фактори като работа от разстояние и бързопроменящия се пейзаж на заплахите увеличават възможностите за атака и пораждат по-големи притеснения за достъпа до данните и тяхната поверителност.

„В настоящата епоха, организациите изискват решение за киберзащита, което предлага надеждна защита и бързо и лесно възстановяване след инциденти. За много от индустриите, като производство, финанси, здравеопазване и търговия, които не могат да си позволят прекъсвания, е от съществено значение за непрофесионалните потребители от ИТ сферата да могат да постигнат успешно възстановяване – и това е нещото, което Acronis Cyber Protect 16 предлага – възстановяване след кибератаки или загуба на данни с един клик”, добавя още г-н Магдануров.

С какво се характеризира Acronis Cyber Protect 16?

  •  Защита от киберзаплахи: Използвайки изкуствен интелект и машинно самообучение, продуктът проактивно защитава данни, приложения и системи от модерни кибератаки, включително рансъмуер и други форми на зловреден софтуер.
  • Бързо възстановяване: Намаляването на зависимостта от централизирана ИТ поддръжка дава възможност на потребителите да инициират възстановяване само с един клик.
  • Намалени разходи: Цялостна поддръжка на операционни системи от различни поколения, което от своя страна позволява консолидиране на доставчиците, като същевременно гарантира комплексна защита.
  • Опростено управление: Централизираното управление включва локална автономност и безпроблемна интеграция, за да осигури цялостен изглед на операциите за бекъп и възстановяване, заедно с поддръжка на операционни системи от различни поколения.
  • Опростено управление: Централизираното управление включва локална автономност и безпроблемна интеграция, за да осигури цялостен изглед на операциите за бекъп и възстановяване, заедно с поддръжка на операционни системи от различни поколения.
  • Суверенитет на данните: С използването на обширната мрежа от глобални центрове за данни на Acronis потребителите могат да осигурят съответствие с регионалните закони за суверенитета на данните.

Предимства на Acronis Cyber Protect 16

Продуктът предоставя интеграция на бекъп, възстановяване след бедствия, киберсигурност и отдалечено управление на крайни устройства през една единствена ефективна платформа.

Със своята способност да възстановява бързо всеки компютър без нужда от намеса на ИТ специалисти организациите си осигуряват спокойствие и намаляват периоди на прекъсвания, които водят до допълнителни разходи.

Acronis има за цел да продължи да се адаптира и развива, като навигира потребителите в сложността на цифровия свят.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. Роботът Оптимус на Илон Мъск се Разходи (ВИДЕО)
2. Технологичното Образование при Децата Става все По-Необходимо в Живота
3.  Samsung въвежда AI функции на Своите Устройства 


Следвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,