3 май, 2024

Immuta представи нов продукт, наречен Immuta Discover, който автоматизира маркирането и класифицирането на данни в облачни платформи, като помага на екипите за данни да поддържат точни метаданни.

“В днешната цифрова епоха данните непрекъснато се променят. Организациите трябва напълно да разбират какви данни имат – с точна класификация – и да поддържат надежден опис на чувствителните данни в облачните платформи, за да отговорят на нарастващите изисквания за сигурност на данните и достъп. А Immuta Discover помага на нашите клиенти да постигнат точно това”, коментира Мо Пласниг, главен продуктов директор в Immuta.

Според Immuta наличието на точни метаданни е важно за контрола на достъпа до данни, мониторинга и спазването на нормативните изисквания. Immuta Discover идентифицира структурирани данни в облачните платформи и може да използва метаданни от популярни корпоративни каталози за данни.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.io Immuta Releases Tool to Maintain Accurate Metadata

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR