30 април, 2024

Платформата за разработване на уеб сайтове Netlify обяви пускането на революционната си платформа Composable Web Platform, която ще революционизира начина, по който разработчиците създават модерни и гъвкави уеб архитектури.

“С напредването на уеб технологиите потребителите започнаха да очакват страхотни неща в мрежата и в различните приложения. Повече персонализация. По-бързи проверки. Безпрецедентна скорост. Визията на Netlify винаги е била да предоставя решения, които дават възможност на бизнеса да предоставя невероятни дигитални изживявания, които надминават очакванията на клиентите”, пише Мат Билман, съосновател и главен изпълнителен директор на Netlify, в публикация в блога за представяне на платформата.

Платформата Netlify Composable Web Platform безпроблемно интегрира съдържание, източници на данни, код и инфраструктура, като предоставя на екипите за разработка цялостен набор от инструменти за създаване и внедряване на съвременни уебсайтове.

Повече за новата платформа прочетете на DevStyleR.ioNetlify Launches Platform for Building Modern Web Architectures

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR