27 април, 2024

В епохата, в която данните са обявени за новия петрол, търсенето на специалисти по данни продължава да расте. Науката за данните се превърна в крайъгълен камък на много индустрии. За тези, които се стремят да навлязат в тази динамична област, изграждането на добра основа е от съществено значение.

Книгите са вечно модерният източник на знания и в тази статия ще разгледаме осем задължителни книги, които ще ви научат на основите на науката за данните, правейки пътуването ви в този завладяващ свят по-достъпно, но в същото време приятно и любимо.

Книгите притежават непреходна сила. Те имат магическата способност да ни пренасят в различни светове и да разкриват най-дълбоките тайни на познанието и човешкия опит. В свят, наситен с дигитална информация, която консумираме ежедневно, без дори да го осъзнаваме, книгите са източник на мъдростта, които биха ни дали много, а в замяна искат само едно – малко време.

Кои са книгите, които ще ви научат на основите на науката за данните може да прочетете на DevStyleR.ioThe Data – The New Oil: Top Books You Should Read

Гледайте пилотния епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR