29 април, 2024

Ролята на работодателската марка: Репутацията на компанията и нейната същност

Днес кандидатите разполагат с по-голям от всякога избор за кариерно развитие. И ако вашата задача е да привлечете качествени служители във вашата компанията, то е необходимо да обърнете внимание на някои детайли, които са ключът към изграждането на успешен и продуктивен екип и привличането на качествени кадри.

От решаващо значение за това е да покажете, че сте добър не само професионалист, но и човек и компанията ви е чудесно място за работа. Кандидатите искат да разберат какво наистина би било да се присъединят към вашите служители и тук идва ролята на работодателската марка: това е репутацията на компанията и нейната същност – ценностите, визията и целта на бизнеса, които се отразяват в преживяванията, които предлагате на служителите, и културата на работното място, която създавате.

И за да привлечете най-добрите кадри във вашата компания, с които да покорявате всеки връх и приключвате навреме успешни проекти с доволни клиенти, днес ще ви представим ТОП съвети за привличане на таланти не от кой да е, а от “бащата” на науката са работодателската марка – Саймън Бъроу.

Кои са съветите? Не пропускайте да ги прочетете на DevStyleR.ioThe Role of the Employer Brand: Simon Barrow and Acquisition Talent

Гледайте пилотния епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR