28 април, 2024

“В Strypes сме над 600 човека. Работим от всяко кътче на страната. Офисът във Варна предоставя перфектна възможност на колегите да посетят красивия град и да работят в нашия офис”, коментира Кръстьо Дренски, Technical Team Lead в Strypes, в епизода за морската столица.

За Кръстьо тайната на успешния бизнес е да се вслушваш в хората, в техните желания и да им дадеш свободата да разгърнат своя потенциал и възможността да се развиват в посока, която им е интересна и която ги мотивира.

Едно от основните предимства на Варна е летището, допълва още Кръстьо. “Летището ни позволява да посрещаме колеги от страната и чужбина, да ни идват лесно на гости, за да може да работим заедно”.

Кръстьо е част от ИТ индустрията във Варна вече 16-та година. Той споделя, че през тези години възможностите в ИТ средата в града са се променили в положителна посока и продължават да се развиват.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията у нас.

Прочети още:
1. Защо C++ е Толкова Предпочитан Избор?
2. Почти 40% от ИТ Специалистите у Нас Използват JavaScript
3. Четирите Типа TECH Компании в Европа с Най-Високи Заплати

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR