28 април, 2024

Да постигнеш work-life баланс е трудна задача, но от ключово значение за продуктивността и доброто състояние на всеки служител, независимо позицията, която заема.

Времето с нашите близки и приятели, разходките сред природата, спортът и грижата за самите нас са само част от нещата, които хранят организма ни и го зареждат с позитивна енергия, която, ако се замислим, може да насочим към работата и да бъдем още по-продуктивни и успешни.

Кои са ТОП Софтуерните Компании на България? Твоят Глас е Важен

Днес сме избрали да ви представим Топ 10 на Компаниите, които държат на work-life баланса на своите служители. Кои са те? Може да разберете на DevStyleR.ioTop 10 TECH Companies That Keep Work-Life Balance

Междувременно може да гласувате в класацията на DevStyleR “ТОП Софтуерна Компания” тук, като номинирате името на компанията, която смятате, че заслужава да бъде сред първите места на водещите софтуерни компании в България.

В класацията може да номинирате и ваши познати или колеги в категориите “Топ Мениджмънт”, “Топ Софтуерен Специалист” и “HR/Marketing/PR”.

Чувствайте се свободни да напишете причината за избора на вашата номинация на [email protected], както и при въпроси и запитвания от Ваша страна.

Вижте кои са 20-те Топ Мениджъри на България в предходното ни проучване.

Кои ще бъдат новите ТОП Мениджъри на България? Направете Вашия Избор тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR