28 април, 2024

Резултатите в Класацията са Повече от Оспорвани

Само за 24 часа “Топ Софтуерните Компании” събра над 200 номинации. Класацията е много оспорвана, събирайки десетки водещи имена в технологичната индустрия на едно място.

Софтуерните фирми у нас ще се борят за челните места, а вие имате последната дума.

Номинираните професионалисти в категория “Топ Софтуерен Специалист” през 2020/2021

Освен в рубриката “Топ Софтуерна Компания”, може да номинирате и мениджър в рубриката “Топ Мениджмънт”, както и Ваши колеги или хора, които смятате, че са достоен пример за успех в рубриките “Топ Софтуерен Специалист” и “HR/Marketing/PR”.

Вижте кои са Топ 20 Софтуерни Специалисти, избрани от заетите в сектора в предишната ни класация. 

Вашият глас е важен за нас. Номинирайки вашия фаворит, вие не само давате своя глас, но и отдавате признанието на хората, които стоят зад името на компанията и които са в основата на нейния успех.

Припомняме ви, че това е второто издание на “Топ Софтуерните Компаниите”, а успехът на първото надмина всички очаквания, когато в проучването се включиха над 14 000 професионалисти от сферата.

Очаква се тази година интересът да бъде още по-голям, а всеки един от вас може да даде своя глас.

Не пропускайте възможността да номинирате/гласувате за компанията, която смятате, че заслужава водещо място сред имената на топ софтуерните компании у нас, както и да номинирате ваш колега тук.

Чувствайте се свободни да напишете причината за избора на вашата номинация на [email protected], както и при въпроси и запитвания от Ваша страна.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR