27 април, 2024

Водещи професионалисти, HR мениджъри, директори и лидери коментират темата за заплатите в ИТ индустрията в специалното ни издание “Заплатите в #TECH Сектора 2023”, което ще бъде налично съвсем скоро.

“Заплатите в #TECH Сектора 2023” разкрива истината за слуховете за новия тренд, който притеснява разработчиците у нас – наемат ли ИТ фирмите кадри от чужбина, които са по-нископлатени? И прекалено високо заплащане ли изискват ИТ талантите у нас?

Съвременните Проблеми на Бизнеса Днес
Технологичната индустрия подпомага икономическия растеж на страната, но кой е най-големият проблем пред който е изправен ИТ бизнеса в България днес? Въпрос, чийто отговор ще откриете из дигиталните страници на изданието, заедно с още много други интересни теми и въпроси.

В изданието ще прочетете и ексклузивни данни от проучването ни TechPay Insights 2023, а участниците в него откровено коментират – достоверни ли са резултатите и отговарят ли на реалната картина на тех сектора у нас?

Не пропускайте да прочетете специалното ни издание „TechPay Insights #BG 2023„ което вече е налично тук.

Ако искате да се включите в проучването TechPay Insights 2023, може да дадете своя глас тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Прочети още:
1. Гласува ли за Топ Софтуерна Компания у Нас? 
2. Български Медицински Портал Предоставя Информационна Подкрепа на Пациенти и Техните Близки
3. 52% от Лидерите си ще Увеличат ИТ Екипите си през Следващата Година

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR