27 април, 2024

Над 150 души се записаха за безплатния курс по C++ само за ден. Обучението е изцяло финансирано от водещата компания Euro Games Technology, която освен, че поема разходите за целия обучителен период на курса, ще даде уникален шанс за работа на кандидатите.

Курсът е подходящ за тези, които имат желанието да се развиват в сферата на програмирането. Обучението е достъпно за всички, а единственото условие е желаещите да притежават основни компютърни познания, математическо мислене и най-вече силна мотивация за обучение и развитие.

Обучителният курс ще се проведе в три части: Въведение в програмирането със С++, Основи на програмирането със С++ и завършва с практически проект.

Обучаващите ще имат възможността да черпят от знанията на лектори с над 10 годишен професионален опит в софтуерната разработка, участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

Кандидатстването за курса е отворено до 9 октомври 2023 г. То е изключително лесно и изисква единствено попълване на онлайн формата тук.

При въпроси, може да пишете на [email protected].

Дай шанс на себе си и развий своите професионални умения! Записа ли се? Очакваме те!

Прочети още:
1. Езиците за програмиране, с които може да достигнете заплата от шестцифрена сума
2.
Зелените технологии имат голямо бъдеще и какво по-хубаво от това ние да сме част от него”
3. 65% от българските служители успяват да се откъснат от работните си ангажименти по време на отпуск

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR